Infinits Somriures organitza un concert benèfic amb el cantautor Manu Guix a El Siglo
27/5/2013

El divendres 7 de juny, organitzem un Concert Benèfic del cantautor Manu Guix!! 
Els diners aniran destinats a finançar les diferents activitats que realitzem a l'Associació. 

El concert serà a les 21h a "El Siglo" del Mercantic a Sant Cugat del Vallès (C/ Rius i Taulet núm. 120). Si voleu reservar les entrades podeu possar-vos en contacte amb aquests dos telefons: 651441211/638471457. Esperem comptar amb tots vosaltres en aquest dia tan especial! 
 

Cap de setmana 4 i 5 de maig
8/5/2013

Després de les vacances de Setmana Santa a l'abril, ja era hora de fer un nou respir!

Tots ens vàrem trobar de nou a l'InOut, amb moltes històries per explicar-nos. El dia semblava que ens acompanyava amb un sol radiant. Vàrem aprofitar el bon temps per sortir a la terrassa per fer el taller del mes. Aquest cop vam dissenyar els regals de les nostres mares pel seu dia. Van sortir unes llibretes precioses amb molts colors i figures. Cadascú va representar el que volia per la seva mare en aquell dia mitjançant pinzells, colors i retoladors.

Després del dinar i d'un petit descans per abaixar el àpat del dia, vàrem agafar rumb en direcció a Sant Cugat, a celebrar juntament amb els companys del taller ocupacional del Jeroni de Moragas el seu 40è aniversari. Un cop allà, a la Plaça Octavià, vam gaudir de l'actuació de la colla Gegantera del poble, uns grans balls d'en Joan i la Marieta. Seguidament les actuacions bastoneres, ostres quins cops de bastó!

Per finalitzar aquell dia, ens varen convidar a tots a berenar xocolata calenta amb un tros de coca; mmm... Boníssim!!! Després d'aquell èxit, ens vàrem acomiadar de la festa i vam emprendre viatge en direcció a l'alberg, havia estat un fantàstic dia, però començàvem a estar molt cansats. Havent sopat i després de fer alguns jocs, ens vam enfilar al llit.

Al endemà vàrem aprofitar per embolicar, cadascú, el regal que havíem fet per a les nostres mares, després va ser l'hora de fer els jocs que tant ens agraden com el UNO, el MEMORI i fer aquells puzles que tantes peces tenen.

Va ser un cap de setmana genial que sempre recordarem!!

 

Dissabte 13 d'abril al teatre
24/10/2012

La tarda del dissabte 13 d'abril, vam anar al teatre Auditori a veure "La Dona vinguda del Futur", un musical que ens va fer riure i gaudir molt. 

El musical intercalava humor amb una crítica constructiva expressant la necessitat de realitzar un consum responsable, per tal de tenir cura del medi ambient. S'explicava de manera exagerada com una família animada pels anuncis publicitaris, compraven de manera excessiva productes innecessaris i a mesura que avançava l'obra se n'adonaven de les possibles conseqüències que tindria en un futur.

Després de gaudir, cantar i ballar amb els protagonistes de l'obra, els més grans vam anar a sopar. Entre entrepans, pizzes i patates braves vam acabar de passar-ho genial.Esperem repetir-ho aviat!!!